Шановні жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня!

Дорогі наші жінки!

Сьогодні у нас війна. Нам не до святкувань, і складно знайти підстави для веселого настрою. Та все ж таки, хочемо звернутися до всіх жінок зі словами вітання, бо усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Вона теплом, добротою і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і підтримує у тяжкі хвилини.

Сьогодні наше особливе захоплення і безмежна вдячність захисницям України, які в лавах Збройних сил України і підрозділах територіальної оборони боронять нас від агресора. З початку збройного протистояння багато жінок лікує поранених, допомагає переселенцям і займається волонтерством. Ви сильні, мужні, витривалі і водночас, добрі, милосердні, сердечні і такі рідні.

Любі жінки! Саме ви надихаєте нас на шляхетні вчинки, щодня даруєте нам любов, турботу, душевний спокій і затишок. Переконаний, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки, а на ваших очах бринітимуть лише сльози радощів.

Низький вам уклін від усіх чоловіків, щирі побажання добра і найскорішого настання миру. Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя і втрат в ці тяжкі дні. А ще, непохитної віри вам у нашу перемогу.

Зі святом!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *